Regnskabsstyring

ØkoMatch er jeres erfarne partner, når det gælder regnskabsstyring.  regnskabsstyring

Hos ØkoMatch leverer vi løsninger til regnskabsstyring, der er tilpasset virksomheden ud fra en grundig gennemgang af jeres administration og eksisterende rutiner. I bestemmer selv, om I vil lave bogføringen selv ud fra vores rådgivning og sparring, eller om vi skal overtage hele regnskabsstyringen.

Overblik over økonomi og regnskab giver stor frihed og fleksibilitet i hverdagen. Vi hjælper jer med at systematisere jeres bogholderi, så I altid kender indtægter og udgifter. Regnskabsstyring er også første skridt mod et gnidningsløst forhold til SKAT.

Vi hjælper blandt andet med:

• Start af virksomhed
• Implementering af økonomisystemer
• Debitor-, kreditor-, lager- og time/sagssystemer
• Abonnementssystemer.

Få styr på budget og likviditet med god regnskabsstyring

Med ØkoMatch som samarbejdspartner indenfor regnskabsstyring har I altid styr på bilagene. Sammen finder vi et regnskabssystem, som styrer og systematiserer jeres fakturering, lønudbetalinger og øvrige økonomi. Vi hjælper også gerne med at sætte økonomisystemet op og få det op at køre.

Vi anbefaler som regel on line regnskabssystemet E-conomic, som både giver overblik og er let at betjene af flere brugere. Når I scanner jeres bilag ind via E-conomic, får I et fleksibelt regnskabssystem, som samtidig giver os mulighed for at se præcis det samme, som I selv ser. Det letter både jeres arbejdsgang og vores samarbejde.

Vi arbejder med regnskabsstyring indenfor alle brancher, også blandt iværksættere. Da en stor del af vores kunder bruger abonnements-ordninger, har vi stor erfaring i styring af abonnementssystemer.

ØkoMatch hjælper også med økonomistyringbudgetlægning og budgetstyring, ligesom vi gerne yder regnskabsassistance.