Økonomistyring

Hos ØkoMatch rådgiver vi om økonomistyring, hjælper jer med økonomisystemer og overtager gerne hele processen med økonomistyringen fra jer.

Økonomistyring er et nødvendigt og godt redskab, når I skal træffe beslutninger og føre dem oekonomistyringud i livet. Gennem registrering af udgifter, indtægter, omkostninger og investeringer skaber vi sammen et overblik.

I arbejdet med økonomistyring lægger vi vægt på at bruge nemme og brugervenlige systemer. På den måde får I gennem økonomistyring en solid baggrund for planlægning og kontrol af virksomhedens økonomi, aktiviteter og processer.

Vi hjælper også gerne med den rapportering, der giver jer mulighed for at kontrollere virksomhedens resultater og økonomi.

Økonomistyring giver overblik

Et godt system til økonomistyring kan kobles med et system til time/sagsstyring eller lagerstyring, hvis I har behov for det. På den måde får I et langt bedre overblik over virksomhedens økonomi og aktiviteter. ØkoMatch har mange års erfaring med økonomistyring i virksomheder indenfor alle brancher, og vores kunder spænder lige fra den nystartede iværksætter til etablerede, større virksomheder.

Har I brug for at supplere jeres økonomistyring, hjælper ØkoMatch også med regnskabsstyring, budgetlægning og budgetstyring, ligesom vi gerne yder regnskabsassistance.

Vi bor på Næsseslottet i Holte og på Nordkraft i Aalborg og håndterer kunder og opgaver over hele landet.